SusannaKoivula Minkä kirjoitin, sen kirjoitin.

Kaikki blogit puheenaiheesta Pettymys

Vastuutonta kasvattamista lasten ja isien kustannuksella

Helsingin parissa päiväkodissa suoritetaan uutisten mukaan kokeilu, jossa isänpäivä muutetaan läheistenpäiväksi. Tämä siksi, että joillakin lapsilla isä ei ole mukana elämässä ja siksi näille voi tulla asiasta paha mieli. Huoli on sinänsä ymmärrettävä, sillä eihän kukaan halua että lapsilla ei ole hyvä olla. Toteutus nyt vaan on taas sitä itseään.

 

Syvä pettymys

Pekka Haavisto on ilmoittautunut olevansa presidenttiehdokas vuoden 2018 presidentinvaaleihin. Vihreät ovat myöntyneet tähän. Toisaalta on käytännässä selvää että myös Sauli Niinistö on ehdolla. Tästä seuraa se, että tulevista presidentinvaaleista on tulossa edellisten vaalien toisinto. (Vaalien joiden lopputuloksena meillä on käytännössä suomen ensimmäinen heteroseksuaali presidentti. Toki kaikki aiemmatkin ovat olleet heteroseksuaaleja. Mutta heitä ei ole valittu presidentiksi sen vuoksi vaan toisin ansioin.

Demari palaa juurillee.

Monimutkainen tie takaisin demareihin ja monta heräämistä. Suurperheen lapsena totuin jo pienestä pitäen tottumaan köyhyyteen. Yksi oli töissä ja sen lisäksi isäni urakoi vapaa-ajallaan sähkö-ja putkitöitä. Pienestä pitäen eli alle 10 vuoden vanhana piti auttaa, olla nöösipoikana, tehdä osuutensa risusavotassa ja oman motin talkoissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä