SusannaKoivula Minkä kirjoitin, sen kirjoitin.

Kaikki blogit puheenaiheesta Gender-ideologia

Miltä sukupuoli tuntuu?


Kaipaatko lisää ymmärrystä siitä, mistä on kyse trans-liikkeessä? Jos vastasit kyllä, niin suosittelen katsomaan Tohtori Ryan T.Andersonin luennon ”When Harry Became Sally: Responding to the Transgender Moment” täältä https://m.youtube.com/watch?v=BoeBLvIe5mk

"Homosuhteet ovat luonnottomia" – toteaa rock-legenda Little Richard

– Homosuhteet ovat luonnottomia! Tämän myöntää ns. queer-liikkeenkin ikoniksi nostettu rock-legenda Little Richard armon vuonna 2017. Ja valtamedia Suomessa vaikenee. Kuten tavallista. Tähti on Jerry Lee Lewisin (29.9.1935) kanssa kuitenkin viimeisiä vielä elossa olevia 1950-luvun rock-pioneereista.

Meidän isä synnyttää

Lapin Kansa kertoi eilen, että isä on ensi kertaa raskaana Suomessa. https://www.lapinkansa.fi/kotimaa/isa-on-ensi-kertaa-raskaana-suomessa-terveydenhuollon-tietojarjestelmat-eivat-tunnista-tilannetta-200443437/ Kuvatekstissä lukee: “Vauvaa odottavat miehet ovat noin 30-vuotiaita miehiä. Lapsi on jo saanut isänsä vatsan hieman pyöristymään.” Jutussa todetaan, että miesten raskaana olo on maailmanlaajuisestikin harvinaista.

Koiras, naaras, kissas ja citykanis

Hiljattain eduskunnassa esitettiin kirjallinen kysymys koskien opetushallituksen julkaisua, jonka sivulla 67 väliotsikon Sukupuolten tasa-arvo alla lukee "...hyväksyy ajatuksen, että sukupuolia on enemmän kuin kaksi." Opetushallituksen mukaan kyseessä on "Opas sukupuolen tasa-arvon edistämiseen perusopetuksessa

Vastine viime aikojen virheelliseen keskusteluun gender-ideologiasta

Gender-ideologiasta on ollut paljon puhetta jota on värittänyt gender-ideologian väärintulkitseminen. Se pyritään esittämään mielestäni mahdollisimman radikaalina aatteena joka kieltää sukupuolisuuden ja toisi esille teoriaa sukupuolesta sosiaalisena konstruktiona. Gender-ideologiaa onkin keskusteluissa nostettu näkösälle aatteena joka romuttaisi perinteisen käsityksen kaksijakoisesta sukupuolesta.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä